Finance Think стана член на @PeoplePoweredHub

People Powered е нов глобален центар за партиципативна демократија со мисија да ја зголеми моќта на луѓето да донесуваат одлуки, преку поддршка на организации и влади кои градат партиципативна демократија ширум светот.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress