Finance Think учествува на регионалната конференција WeBER

Нашиот економист Иван В’чков учествува и е дел од говорниците на првата регионална конференција (WeBER) за јавна администрација, под наслов “Граѓаните на прво место”, која се одржува во Белград, 25-26 септември 2018.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress