Finance Think учествува во процесот на подготовка на Доброволен национален преглед 2020

Во рамки на тој процес, се одржа работилница на тема „Северна Македонија: Визија и предизвици 2030“, под покровителство на Организацијата за европска соработка и развој.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress