Finance Think учествува во проектот ВЕБЕР

Нашата Тереза Кочовска учествува на семинарот организиран од Институтот за европска политика, како дел од Националната работна група за јавни финансии, во рамки на проектот за следење на реформите на јавната администрација ВЕБЕР.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress