Finance Think учествува во работната група за управување со јавните финансии

Работната група го одржа првиот состанок со сите засегнати страни, на кој се разгледуваше спроведувањето на акцискиот план за Програмата за реформа на управувањето со јавни финансии 2018-2020.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress