Finance Think Ве поканува на Економски форум

Темата на форумот е „Визија за поголема соработка помеѓу домашните мали и средни претпријатија и мултинационалните компании во земјата“. Кликнете за регистрација.

https://www.facebook.com/events/456466441645550/

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress