Finance Think Ве поканува на Регионален форум

Согласно на здравствените протоколи, Ве покануваме на Регионален форум за партиципативно буџетирање во Крушево. Кликнете за пријава.

https://www.facebook.com/events/701511770718750/

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress