Finance Think ве поканува на завршна конференција

Конференцијата е завршен настан од проектот „Унапредување на активното вклучување на маргинализиранителица исклучени од пазарот на труд“, на која ќе ги презентираме резултатите (вклучително и импакт евалуација) и научените искуства. Настанот е од отворен карактер. Кликнете за агенда…

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress