Finance Think во ТОП ТРИ институции за економски истражувања во Македонија

Признанието од престижната економска база Идеас/Репек при ФРБ од Ст. Луис е резултат на врвните истражувачко-публицистички резултати на нашите економисти, како и на нашите Студии за политиките кои се индексирани на Идеас/Репек од март 2018.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress