Студијата Finance Think во списанието “Лице в лице”

Нашата Тереза Кочовска пишува во најновото издание на списанието “Лице в лице” за резултатите и наодите од нашата неодамнешна студија за анализа на последните измени во Законот за минимална плата.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress