Нашата Тереза Кочовска доби награда

Тереза ја доби Годишната награда за млади истражувачи 2019 од Народна банка на Република Северна Македонија, за трудот „Меѓусебното дејство на условната плата и траењето на невработеноста: Емпириски докази од Македонија“.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress