FISCAST+ работилница за комуникација со политиките се одвише во Крушево

Работилницата вклучи дискусии и координација за тоа како да се пренесат наодите од шест студии за политиките со пошироката јавност и со носителите на политиките. Кликнете за галерија.

Галерија

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress