Фокус групи со граѓани за да разговараме за соработката со локалните власти

Во текот на октомври, организиравме фокус групи со жители на Прилеп, Крушево и Кривогаштани за да ги слушнеме нивните ставови за соработката со локалните власти. Фокус групите беа организирани во рамките на регионалниот проект #EU_WeBER, поддржан од ЕПИ.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress