Цитирање: „ЗА СЕДУМ ГОДИНИ БРОЈОТ НА ВРАБОТЕНИ ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР СЕ ЗГОЛЕМИЛ ЗА 17,2%, ПРОДУКТИВНОСТА ОПАДНАЛА ЗА 13%“

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress