ФТ Став бр. 28 (став на 13 ГО) за ДДВ за физички лица

Прочитајте го најновиот ФТ Став, кој е заедничка позиција со 13 граѓански организации. Кликнете за пристап.

Линк до ФТ Став бр. 28

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress