Новинарска истражувачка приказна поддржана од ФТ

Ја поддржавме Александра Томиќ, економски новинар од NetPress, да го испита планираното воведување на социјална пензија и да ги открие предностите и недостатоците преку податоци, факти и докази. Кликнете за пристап.

Има ли потреба и од каде пари: Социјалната пензија може да го чини буџетот и над 20 милиони евра годишно

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress