Водич за подобро информирање на физичките лица во системот на ДДВ

Водичот е производ од консултативниот и дебатниот процес помеѓу Министерството за финансии, Управата за јавни приходи и Групата Цивитакс. Водичот ги инкорпорира клучните препораки на нашата Студија за политиките бр. 16 од октомври 2018. Кликнете за линкови.

Нашата студија: bit.ly/2ypD9oE

Водичот: bit.ly/2CbmKGx

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress