Во интервју за „Слободен печат“, Благица Петрески дискутира за актуелни економски теми

Дискусијата се однесува на прашања за четвртиот пакет антикризни мерки, предвидениот буџетски ребаланс, поддршка на извозно-ориентираните компании, парафискалните давачки. Кликнете за врска.

ИНТЕРВЈУ Благица Петрески: Извозните компании ќе бидат клучни во посткризниот период

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress