Инфографикони

Инфографиконите од Finance Think се достапни на нашата Flickr платформа, според тема.

Народните пари и долгови

Народните пари и долгови

Сиромаштија и животен стандард

Сиромаштија и животен стандард

Родови и доходни нееднаквости

Родова и доходна нееднаквост

 Миграција и дознакиМиграција и дознаки
 Образование и здравство – капитални инвестиции

Образование и здравство - капитална инвестиција за економски развој

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress