Инфо-сесија за работничките права во Прилеп

3 ноември 2018 – Се одржа инфо сесија на која работници од Пелагонискиот и Источниот регион се запознаа со своите права од работен однос. Сесијата е во рамки на проектот „Анализа на влијанието на регулативата: Ефектите од промената на законот за минимална плата“

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress