Информативни катчиња во 11 општини за партиципативно буџетирање

Поставивме катчиња каде локалното население може да се информира за можностите за вклучување во процесот на креирање на општинските буџети.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress