Интервју на Благица Петрески за Агенда 35

Темата на разговорот беше оценката на Finance Think на мерките за задржување на вработените според Бриф за политиките бр. 41: Дали беше неопходна финансиската поддршка на фирмите за задржување на работните места во време на Ковид-19? Кликнете за линк.

Линк до емисијата и интервјуто: bit.ly/37CV4JY

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress