Интервју на Благица Петрески

Во интервју за насловната страница на истакнатиот неделен магазин „Капитал“, Благица Петрески зборува за тековните економски трендови и оценката на изборните ветувања. Кликнете на врска.

bit.ly/3fty5Ep

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress