Интервју на директорката на Finance Think за Утрински

Нашата Извршна директорка, Благица Петрески, во интервју за Утрински весник зборува за трендовите во економијата и предизвиците за новата влада. Пристапете на интервјуто тука.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress