Иван Вчков на работилница за политики во Германија

Нашиот економски аналитичар Иван Вчков учествуваше на работилница за политики во Берлин, Германија, со претставници од германскиот парламент и сојузното министерство за надворешни работи, преку програмата ТРАИН на германскиот совет за надворешни работи.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress