Иван В`чков на јавна дебата за Нацрт-Програмата за управување со јавните финансии

Нашиот Иван В`чков учествуваше на јавната дебата за Нацрт-Програмата за управување со јавните финансии, организирана од Министерството за финансии. Забелешките на Finance Think ќе бидат достапни и за јавноста наскоро.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress