Иван В`чков на WEBER работилница

Нашиот Иван В`чков учествува на работилница за претставување на содржинските и организациските аспекти на проектот „Активно вклучување на граѓаните во креирање и мониторинг на локалниот буџет и јавните набавки“, што се спроведува од Институтот за европски политики.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress