Иван В`чков учествува во програмата TRAIN

Нашиот аналитичар Иван В’чков учествува на обука за пишување ефективни студии за политики во Белград преку програмата TRAIN од Германскиот совет за надворешни работи.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress