Иван В`чков во Европскиот парламент

Нашиот економски аналитичар Иван В’чков е на посета со претставници од парламентот и советот на Европска Унија, преку TRAIN програмата на Германскиот совет за надворешни работи.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress