Иван Вчков во ТВ емисија „Клик плус“

Нашиот економист Иван Вчков учествуваше во дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ 21, на темата за економските аспекти на Извештајот за напредокот на РМ од Европската комисија.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress