Ја отворивме Регионална канцеларија Пелагонија

Целта на Регионалната канцеларија е да го помогне регионалниот и локалниот економски развој и да влијае врз креирање и спроведување ефективни локални политики и акции во Пелагонискиот регион и неговите општини.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress