Ја поздравуваме одлуката на Владата да ја корегира Уредбата за државна помош

Со корекцијата, нашите укажувања од последниот ФТ Став бр. 45 се во целост прифатени. Кликнете за линк до изменетата Уредба и до ФТ Ставот.

Дополнување на уредбата

ФТ Став бр. 45

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress