Јас и Општината – направете вашиот глас да се слушне

Ве покануваме на серија настани – јавни предавања, на темата за партиципативното буџетирање во општините. Кликнете за првиот настан!

https://www.facebook.com/events/2337394379661409/

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress