Јавниот долг од 47.8% од БДП се`уште во одржливи рамки

Според нашите економетриски пресметки, се`уште постои простор – иако мал – за зголемување на јавниот долг до ниво од 59.2%. Кликнете подоле за инфографик.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress