Колку Ковид-19 ќе ја зголеми сиромаштијата во Северна Македонија?

На новинарски брифинг беа претставени резултатите од истражувањето за ефектот од Ковид-19 врз сиромаштијата, како и оценка на олеснетите услови за гарантирана минимална помош. Кликнете за бриф за политиките.

Бриф за политиките бр. 43: Колку Ковид-19 ќе ја зголеми сиромаштијата во Северна Македонија?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress