Конкурс за есеј од млади економисти

Finance Think објавува Конкурс за есеј со предлози и идеи за решавање на актуелен економски и/или социјален проблем во Македонија, за млади економисти од 18 до 35 годишна возраст. Кликнете за детали.

Линк до деталите од Конкурсот

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress