Објавен е Макро-мониторот 5(4)

Најновиот Макро-монитор е штотуку публикуван. Тој проектира дека стапката на раст за 2017 ќе се ревидира надолно до 3.1%. Проверете ги деталите со кликање овде.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress