ACO награда

Благица Петрески е наградена со годишната награда на Агенцијата за супервизија на осигурувањето од Македонија за најдобар труд од сферата на ризиците и осигурувањето, за нејзиниот истражувачки труд „Емпириска анализа на ризиците и отпорноста на шокови на Македонскиот осигурителен систем“

Трудот е производ од проектот што порано го поддржа Женевската асоцијација за изучување на економиката на осигурувањето. Детали за истражувањето може да се најдат тука.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress