УАКС Признание

Finance Think го доби Признанието за зголемување на свесноста за значењето на економското истражување и за придонес кон развојот на економската мисла, од Универзитетот Американ Колеџ Скопје (Скопје, 22 февруари 2017).

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress