Повеќето од населението, во тековните околности, ќе ја издржи кризата до 3 месеци – резултати од анкета

На анкетата одговорија 520 испитаници со маргина на грешка од 4,1%. Целосните резултати може да се најдат во публикацијата Квалитет на животот, бр. 3. Кликнете за пристап.

Квалитет на живот 3: “Економските ефекти од корона-кризата“

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress