Најнов ФТ Став бр. 18

Прочитајте го најновиот ФТ Став бр. 18 за промената на клучниот носител на економските политики. Ставот наведува неколку клучни чекори кои тој треба да ги преземе за стабилизација на економијата и јавните финансии …

Пристапете на ФТ Ставот бр. 18 со кликање овде.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress