Наодите за платата во плико, во отворена емисија на ТВ 21

Нашата извршна директорка Благица Петрески учествуваше во емисијата „10 минути“ на TV21 на темата „Плата во плико“. Кликнете за линк.

„10 минути“ со Благица Петрески од Finance Think за феноменот „плата во плик“

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress