Наша студија цитирана во извештај на Светската банка и Виенскиот институт

Нашата Студија за политиките бр. 14: „Одржливост на пензискиот систем во Македонија“ е цитирана во извештајот „Трендови на пазарот на труд во Западниот Балкан 2019“ објавен од Светсата банка и Виенскиот институт за меѓународни економски студии.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress