Нашата Деспина Туманоска публикуваше труд во меѓународно рецензирано списание

Трудот „Валидноста на Окуновиот закон во Северна Македонија“ е објавен во меѓународното списание Business and Economic Research, 9(2), p.160-168.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress