Нашата Деспина Туманоска со нов блог кај иницијативата #Пристојна работа за младите

Блогот дискутира за прашањата за вработување на младите, со посебен осврт на ранливоста на која тие се изложени на македонскиот пазар на труд. Кликнете за врска.

https://www.decentjobsforyouth.org/resource-details/Blogs/803

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress