Нашата најнова студија за Ковид-19 и децата

Студијата сеопфатно ги анализира ефектите на пандемијата врз благосостојбата на децата во Северна Македонија. Подготвена е со поддршка на УНИЦЕФ и УСАИД. Кликнете за пристап.

https://www.financethink.mk/wp-content/uploads/2020/07/Study-Unicef2.pdf

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress