Нашето истражување – топ тема во јавната дебата

Наодите за тоа како Ковид-19 ќе се одрази врз сиромаштијата, и оценката на владината мерка за олеснети услови за гарантирана минимална помош наидоа на широко медиумско покривање. Кликнете за линк.

https://grid.mk/c/bJb5N3UBSd2VWSbwMUs2/2020-10-17/fajnans-tink-novi-100-iljadi-lica-vo-zemjava-%D1%9Ce-zhiveat-so-pomalku-od-126-denari-na-den

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress