Нашиот економист Иван В`чков на студиски престој во Канада

Нашиот економски аналитичар Иван В’чков е на студиска посета на Универзитетот Лавал во Квебек, Канада за истражувањето на Finance Think за подвработеноста кај младите, преку ПЕП – Партнерствоto за економски политики

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress