Нашите препораки за политиките се земени предвид

Советите за политиките утврдени во рамки на нашата неодамнешна студија за парафискалните давачки се артикулирани во изборните програми на двете клучни политички партии.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress