Нашите Студии за политики, 0.046 импакт фактор на Ideas/RePEc

Една година по листирањето на нашите Студии за политиките на глобалната економска база Ideas/RePEc, тие стекнаа импакт фактор од 0.046, што ги позиционира во 84-тиот перцентил.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress